Стефан Байчетич е обвързал бъдещето си с Ливърпул до 2027 г.,

...
Стефан Байчетич е обвързал бъдещето си с Ливърпул до 2027 г.,
Коментари Харесай

Ключов играч на Ливърпул подписа нов дългосрочен договор

Стефан Байчетич е обвързал бъдещето си с Ливърпул до 2027 година, като клубът задържа 18-годишния състезател с нов контракт след пробива му в старшия тим, като новината бе обявена от клуба. Преговорите бяха в ход още от лятото, като " алените " бяха нетърпеливи да възнаградят полузащитника за неговия прогрес от младеж до това да стане алтернатива за първи тим.

Отборът на Юрген Клоп имаше нужда от искра в халфовата линия този сезон, а Байчетич впечатли със своето показване против Уулвс и Челси надлежно във ФА Къп и Висшата лига. Тийнейджърът, който беше сграбчен от Селта Виго през 2020 година, се преглежда като част от доста сполучлива акция за набиране на играчи на възраст сред 15 и 18 години от Мат Нюбъри, началник на набирането в академията на Ливърпул.

Това също включва Бен Доак, Боби Кларк, Мелкаму Фрауендорф, които са били към тима на първия тим, и Трент Коне-Дохърти, който се оправя добре с U18. По-важното е, че халфът в този момент ще се квалифицира като " подготвен в клуба " състезател, което ще освободи място за претендент, който не е локален състезател в листата с тимовете на Шампионската лига.

" Толкова съм благополучен, толкоз разчувствуван да продължа да играя за този клуб и се надявам, че ще имаме още доста години дружно. Аз и моето семейство сме доста горди да подпиша нов контракт ", показа Байчетич.

Stefan Bajcetic has signed a new long-term contract with the Reds
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР